ذرت علوفه ای مشهد عمدتاً در صنعت آشپزی به طرق مختلف استفاده می شود می توان آن را بخار پز، کبابی، آب پز، پخت، آب پز یا حتی در خورش یا سوپ پخت.
برخی از لوازم آرایشی گیاهی حاوی ذرت هستند زیرا برای پوست شما مفید است ماسکهای صورت خانگی و بستههایی که از ذرت پخته شده استفاده میکنند که به صورت خمیری آسیاب شده است نیز میتواند برای بهبود ظاهر پوست شما استفاده شود.
ذرت جزء اصلی رژیم غذایی در بسیاری از کشورها است از ذرت برای تهیه شربت ذرت نیز استفاده می شود که شکل محبوبی از شیرین کننده است که در بسیاری از کشورهای غربی استفاده می شود.
ذرت تازه در ماه های تابستان، از ژوئیه تا سپتامبر 14، در فصل است ذرت هایی را انتخاب کنید که دارای دانه های سفت و چاق باشند از هر بلال با علائم کپک، حشرات یا پوسیدگی چشم پوشی کنید.
میتوانید ذرت تازه را در ساقهها یا قبلاً خرد شده پیدا کنید.
محصولات ذرت، از جمله ذرت کنسرو شده و ذرت منجمد، در هر زمان از سال در دسترس هستند.
کنسرو ذرت اغلب به صورت سس خامه ای یا با شکر یا نمک اضافه می شود برچسب مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا ببینید محصولی که میخرید چیست.
محصولات حاوی ذرت مانند ذرت، آرد ذرت، نشاسته ذرت، آرد ذرت، بلغور ذرت و فرنی در فروشگاه های مواد غذایی در طول سال در دسترس هستند.
بهتر است ذرت شیرین بلافاصله پس از چیدن خورده شود هرچه بیشتر بماند طعم شیرینی کمتری دارد می توانید ذرت را با پوسته های روشن یا خاموش در یخچال نگهداری کنید.
ذرت خام که از پوسته جدا شده است باید در عرض 1 تا 2 روز استفاده شود. ذرت پخته شده را تا 4 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
ذرت را می توان با استفاده از روش های مناسب در خانه منجمد یا کنسرو کرد از محصولات ذرت خشک یا کنسرو شده در تاریخ های مشخص شده روی برچسب محصول استفاده کنید.