برخی از تحقیقات حیوانی منبع معتبر نشان می دهد که مواد موجود در رب انار گیلان ممکن است به جلوگیری از تشکیل پلاک های آمیلوئید در هیپوکامپ کمک کند.
در یک مطالعه قدیمیتر، موشها یا یک رژیم غذایی کنترلی یا رژیمی با 4 درصد انار مصرف کردند نویسندگان شواهدی یافتند که نشان میدهد ترکیبات موجود در انار به بازیابی فعالیت آنزیمهای خاص کمک میکند.
محققان پیشنهاد می کنند که رب انار می تواند در درمان بیماری آلزایمر نقش داشته باشد.
یک مطالعه سال 2020 بر روی جوندگان نشان داد که رب انار در کاهش نشانگرهای بیماری آلزایمر در مغز موثر است.
برخی از شواهد منبع معتبر نشان می دهد که رب انار ممکن است به دلیل محتوای پلی فنول برای افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) و سایر بیماری های روده مفید باشد.
مطالعاتی بر روی انسان برای بررسی اینکه آیا رب انار می تواند نشانگرهای التهاب را در افراد مبتلا به IBD بهبود بخشد، در حال انجام است.
با این حال، شایان ذکر است که برخی از افراد پس از مصرف انار، اسهال منبع قابل اعتماد، یکی از علائم IBD را تجربه کرده اند.
بدن در طی متابولیسم و سایر فرآیندها ROS تولید می کند قرار گرفتن در معرض سموم، مانند دود تنباکو، همچنین می تواند سطح ROS را افزایش دهد.
سطوح بالای ROS می تواند منجر به استرس اکسیداتیو و در نتیجه آسیب سلولی و التهاب شود.
استرس اکسیداتیو ممکن است به بیماری متابولیک، سرطان و سایر مسائل سلامتی کمک کند آنتی اکسیدان ها به حذف ROS از بدن کمک می کنند.
آنتی اکسیدان های موجود در رب انار می توانند به حذف ROS و محافظت از بدن در برابر آسیب کمک کنند.
رب انار حاوی بسیاری از مواد مغذی مورد اعتماد است و منبع خوبی از موارد زیر است:
ویتامین E که یک آنتی اکسیدان است
ویتامین K که برای لخته شدن خون ضروری است
منیزیم که به مدیریت فشار خون و سطح گلوکز کمک می کند
مؤسسه ملی بهداشت (NIH) منبع مورد اعتماد انار را به عنوان یکی از داروهای طبیعی معرفی می کند که ممکن است به درمان یا پیشگیری از سرطان پروستات کمک کند.