جوشانده کشمش پلویی تواضع ایمنی را بهبود می بخشد، به دلیل محتوای بالای ویتامین ها، می تواند دما را کاهش دهد و به مقابله سریعتر با عفونت کمک کند.
این محصول بدن را از مواد مضر پاکسازی می کند، سیستم عصبی مرکزی را تقویت می کند، حرکت روده را بهبود می بخشد و برای یبوست مفید است جوشانده کشمش به دلیل داشتن آنتی اکسیدان دارای اثر جوان کننده است و همچنین تعادل آب و نمک را عادی می کند که تأثیر مثبتی بر فشار خون دارد.
برای زخم، گاستریت، دیابت، مشکلات لوزالمعده، چاقی، عدم تحمل فردی نمی توانید جوشانده بنوشید.
کواس بر اساس جو و کشمش تهیه می شود چنین نوشیدنی حاوی کبالت، فلوئور، ید، فسفر، روی، آهن و سیلیکون، ویتامینهای E، A، K و ویتامینهای B است که به ایجاد متابولیسم، محافظت در برابر استرس، کاهش کلسترول، کمک به تقویت مو و ناخن و بهبود ایمنی کمک میکند با بری بری مبارزه می کند.
در عین حال، کواس با کشمش می تواند به افراد مبتلا به گاستریت، زخم معده، کولیت، افزایش اسیدیته معده، بیماری های کبد و کلیه آسیب برساند بهتر است قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید.
کشمش را می توان تقریباً با تمام میوه های خشک ترکیب کرد زردآلو خشک که بینایی را تقویت می کند و عملکرد قلب را بهبود می بخشد، آلو که به عنوان ملین عمل می کند و خرما که فشار خون را کاهش می دهد.
شما همچنین می توانید انجیر، موز خشک، گلابی، سیب، آناناس، خربزه و انبه را در اینجا اضافه کنید از مخلوط میوه های خشک با احتیاط استفاده کنید، زیرا حاوی قند زیادی است این می تواند به افراد مبتلا به دیابت و چاقی آسیب برساند.
برای اولین بار، کشمش به طور خاص برای فروش در 300 سال قبل از میلاد ساخته شد فنیقی ها کشمش با وجود محبوبیتش در مدیترانه در اروپای مرکزی شهرتی نداشت.
آنها شروع به یادگیری این غذای لذیذ در قرن یازدهم کردند، زمانی که شوالیه ها شروع به آوردن آن به اروپا از جنگ های صلیبی کردند.