مراحل آماده سازی به شکل خرده رنده مخلوط شود

مراحل آماده سازی کوفته و سس آن:

1: آرد سوخاری را آماده کنید
نان یا حبوبات را در غذاساز طرز تهیه کوفته  به شکل خرده رنده کنید.

در یک کاسه کوچک آرد سوخاری را با شیر بریزید تا دوباره آب شود.

2: مواد را با هم ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ، پودر سوخاری، گوشت خوک، گوساله، گوشت گاو، پارمزان، جعفری، نمک، پیاز، سیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

مخلوط گوشت را با فلفل مزه دار کنید.

3: کوفته ها را شکل دهید
با استفاده از دستان خود، به آرامی مخلوط گوشت را به 18 عدد کمی بزرگتر از توپ های گلف تبدیل کنید.

(بسته بندی بیش از حد مخلوط گوشت لانه خفاش در کنار هم باعث ایجاد کوفته های سفت می شود).

حداقل 1 ساعت یا حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

4: کوفته ها را قهوه ای کنید
روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

نیمی از کوفته ها را اضافه کنید و هر از گاهی بچرخانید تا از همه طرف خوب سرخ شود، حدود 6 دقیقه.

کوفته ها را به یک بشقاب منتقل کنید.

روغن را خالی کرده و ماهیتابه را پاک کنید و روی حرارت برگردانید و با روغن اضافی و کوفته این کار را تکرار کنید.

5: کوفته ها را بجوشانید
ماهیتابه را آبکش کرده و دوباره آن لوستر جدید پذیرایی را پاک کنید.

تمام کوفته ها را در ماهیتابه برگردانید و سس را داخل آن بریزید.

بگذارید بجوشد، کاردستی با بطری شعله را کم کنید و درپوش را بجوشانید و گهگاهی تابه را بچرخانید تا کوفته ها حدود 15 دقیقه بپزند.

  • منابع:
    1. A History Of Spaghetti And Meatballs
  • تبلیغات: 
    1. جایگزین هایی که به جای مایع ظرفشویی استفاده می شوند
    2. نوعی انار که می تواند با نور لامپ رشد کند
    3. نوعی فندق که شکل کلی کره زمین را تغییر می دهد
    4. رکوردهای عجیب در گینس که دلهره آور هستند